Opening Hartensepad in Renkum

image002Op zaterdag 30 mei 2015 vond onder grote belangstelling de opening plaats van het Hartensepad in Renkum.

image006Alle bijzonderheden te vinden op:

image007Bij de ingang werd men verwelkomd door medewerkers van circus Klomp.

image008Traditioneel koffie met…

image011Welkomst woord

image013Een grote opkomst van geïnteresseerde

image014Voorafgaand de opening van het Informatiecentrum Renkums Beekdal

image053

De Mussenkast.  dubbel 1Diverse sprekers gaven aan hoe belangrijk het is dat o.a. door Klompenpaden de natuur meer voor het publiek toegankelijk wordt.dubbel 2

    image019 image020Een bedankje voor de inzet en betrokkenheid.

image021image022 image023Een plattegrond van deze mooie omgeving werd aangeboden.

image024Gelukkig bleef het nog steeds droog.

image025Ook de vrijwilligers werden met een Nestkastje in de model van een klomp bedankt.

image026

Hetgeen zeer op prijs werd gesteld.

image027mevrouw Wendy Ruwhof, wethouder van de gemeente Renkum reikt de attenties uit.  image029 image030 image031 image032 image033 image034 image035 image036 image037 image038 Nu het belangrijkste de onthulling van het paneel van het 67e Klompenpad.

image039Op weg naar de onthulling

image040image041Het moment is daar.

image042Zeker een felicitatie waard.

image043 Arjan Vriend directeur van Stichting Landschapsbeheer Gelderland geeft nog een toelichting.

image044 image045 image046Ook de plattegrond van de route staat er op aangegeven.

image048 Ook leuk om te laten zien wat een leuke dingen er door kinderen gemaakt kunnen worden

image049als ze daarvoor in de gelegenheid gesteld worden

image050 image051 image052En daar is Renkums Beekdal een mooie locatie voor.

image047      Voorafgaand aan het optreden van Circus Klomp heeft het nog even flink geregend, zodat men de ondergrond voor hun optreden helaas niet droog kon houden.

image054 Maar na de bui was er gelukkig voldoende belangstelling.

image055 en kon men genieten van de acrobatische toeren.

image056 image057 image058  image060 Ook mevrouw Wendy Ruwhof, wethouder van de gemeente Renkum.

nauw betrokken bij het Klompenpad werd bij een act betrokken

image001en dat ging haar goed af. Hiermee was het officiele gedeelte ten einde en kon alvast onder begeleiding een deel van het pad gelopen worden.

Foto's van een deel dat gelopen werd door een paar van de aanwezigen na de opening.

image002 image003Kraak helder water in het Beekdal

image004 image005 image006 nÌ!c·²Â%Ên.þr@ç´|‘Ûö†–8NŸš?ŠNÔâçW` ”B[íu„éѶC¾h™^ͤ‰'Ì*Ïxp€EM[^ötðUlÉx“÷+6ãºÃít8öUÝÓ­~豚xžS…, µ_÷jâ¢/Ñ'â:HÞÙ]Ô=§OpòNC`ÞH¢zÞ&I•QÔd!¿Þ–뙣˜ï¹%=Õ¹Ûd0IZu²²Ðđåûͅyk¸-…{©ÚϚb¸zÜÆVÒ3òø.CëUËk]^®²ÖK햑í>íÞ·è÷7óüôªæQ̲—W[u°fÐZ	;wç}~õÆuk³Mΰ–k#vE;ì3µ»ÃDïWùÏvÏßýŽZh›u+úÉÔvàۍ_§^Íì®_c[±îÆÇ?Òlem½ÿh¾ÏÐ~ÔþiW§ª¾ükz¨óç‹ÙuÖáïvKýޞٜÿµ_^ÏÕ½oKÕßú.bìë¾ÓK­±ÁØÞ¥[ôÞöëîúOú~gúEk¥uVá2œzloéM¬~ïi²ßR°Çý“kßCßú§©ZoÚ«{Ãszú~f32úŽ+¯vU6יŠ>Õß[[eµ±mŒ¯vú=&ÀúÜ_íŒa‰s=JůÀÍsƒvÞÝ䱿£öê_Ò.§©}vÄÊú»gNôÏ®)u­2¶²[U¦™¹ß¥Ç;W¡ú7ÿ7üϨ¸‹ËÝQÜu,h&?ÂXíKw>>Ÿú±²#J*bC,$ÞÆ{‹C$Öû‹vû¾žïÒ*v†‹ê±¤º :c_ÝíùҞ§³C܀Ñ:÷vߥ¹=Íkl 0‡8¿`ˆîÓD¿ÿÒïs‹}¾ÇyjT«Ì¸86ÓàDø,·0:ÍÁÃœ¸Ü=ŸIÛ¿5Þ­}Ť›ÙãùIüxìE¬%±5ºoU…Ím›I’ÞÅ`u/®¤V-̵ÙBá†Æ;apcÜÛvúö~’½ÿÎlز²ÿÆK{>ً‹|Øí¢—íwzÎÙ¿ôo³Ûü´4«ê÷MÈ3Éø'Ëae‚Ö8ý¤%pØ?ãÂámgë{-Þîqcm¥Ís[éú[þŸóvRÅÖ}»d±åÁÚñ~(y&Ý{‰Úáý&ø¨z··@àV5½g¼›1Á•[}WÓ¸z±¿qaú;š«âýg§!¬û.enu¿F¢G©;}W3Ò>ÿR¶Ò£J•oFüá[Fó¬ê"OÌ©³/ǵ°]ÈñXuÜr¯É½­hì§ù-Õ¨˜gÞmðßs ’?•ðŠE›wÍ.!¾ÐþwþIS}¾¦²ï£¡	êÉ«"§9¶zOüæŽÿ՘©fV÷[ö‡In×2`ûFÙ܀ìR]|ö˜iÕ¾=ÑÜs @3'°+©ÓŽÇU}Î?Ÿ1¿Ô±ßfÚtc ‘AðÕ"fŸX?Ý-EÞc…Fö]D[´ž5ŸÈ¯ucw×.dDŽV~OPuŒ{HË'±…~«â@$I	Ü#xÚNº¡U‘c_¸<G:«XöÞç’öµÕKC÷rOæ;ù(†³ñrrAu5:î(vÐýÀ9†§‘ô6‘ƆݙõÔeŒÜÈÔ´höSY™@¬¾§nÜFæÌ=вºœ:º}÷’ÑíӗÓ}ÚâZfð~[—g9­Ý¸	âJ¨3ËÉ`³À<´JÊ(0ª»ì¯è{6±¿¿ê}Äuη×í¼¹Ì±¡À2Š}1ï6÷¶­›¬ØÝ»ìýÊÿÒ*]AíÆÏÈi·ìön=›³èÔMÔÑWnïMÞ§­Gè~‚ÎwYǵÖ÷CÏhq¨—½µ·sÚßw³Ôõ?J£$©«ÕÝÔ_œûsȾÍϵµ€h‹-h¢ks¿›uß¿b]Ìw×huô8¹žÝEŵS{=Mí÷9þŸéký/ÿIúZô}™X.Évn3)²Á»ÚvÖÝZíѾ¼}þžÿëÖ¹š/smŠsží {œçsìŸÎDÝ)Ø˲ÖdY]•ÖܯP°Ñ[AivM´=¬ýïç7ª²ÊX@õ0ö<¨ÝîÝîüÔwŒ*÷äÖÐ[‚àïg©´;g¦ÿ§S¶ŪwämikH’H†’5$Mdý&»ži65­Û¬íâ#¶ßú…=Äî#󇆟 IÿÓá¬ËÈÈÊ~]ö[e›ìµä‹ç9ßùíŒV²z—TÎmuÝcŸUqÃÀㇿoÒ·úè-õÙm¡ä´@#ó6½Ê»½rKI$í¯è¸t÷(®ím%ºÿÒ5öT²Ïq ©©3.­à:À~ïfýJãaw¹„8ò þ@˜Xæ¶V]ßk¦ s·ÿ&À)Tß®œ"âæÚtq`Ґ·ÙõÓ¨cÔêÝcog¦M•‚ðàcýOç~–ÏÏÕccšðò×;‘¬{gz%ô9î–~’6ì—ß¡cv·ßìLÚCÔTÁïêYvYXûœïR͝¿w©½­>Ö»wÑk6+3íxÙõäŠáµ½¢Æî-‘£%ŽÜêý¿õÏ ©}¡þ£½W›Hö¹ÃBuóEc͌"Ñú6º7Is´síry2ðKÖuž¯öŒvՀçVÒnsÜC‰kš·wÐÛú_Ì©e?ðŠ¿FúÁf65•u6ZÿA±Œú¸t“°9ïö²ª›²¶¹`³%”ÐCCI2fGm®ßI í­649Ì`ºHìîßAs%Ù>H õ™ÿ[)§Ïé¶ûÞ ëZÁ?žíNýŽözjÍ]ëÉÆõ¯9Ìiuµ’×m-ö»iŸæÝù¯OÛ*·CXØípíÛOÍþʪʭØZAÒgq÷œÇ?¯’©îúO×~›‘•“V~ú(ib{K‹ž&ë7ól³éÔÖ©u?¯8¸½OœïÇm9¶¾Im'óh׺ÖÏ©îoüâ‰Ç©òe»¢–ý-wòSÚ­/µà¶@­Îá͎û¯«úìCÝ7æ§Ø0:Àê8TäVòì|¹¤ý=%°y÷·÷Q[È.XH÷nòà…æ]ë/Q踶cãä4×sƒýÌp?¾ÝÅÍg´l±ŒbßÄúïŸë¾Üš™~>ƀÊȬî€]k,vÿûmèûт­/[«$’uôúŒs?–ªYõ¿¢²†ØÏV×ý$þóÜïI»¿®¥`H-§£§©_P!§B"8üŠ>ö¿vé>$JæŸõ¿¦6]̹†cÒÙ'_åKX«»ëŽÀu4ÚâN­qkHÓãfä¸á½…jö¶u‡Ø!ÕW1·¬Ý=¡rÕ}jÁ±ŽsÛenl{`þ«½Š9Yz^E!žó¬™l–Æ­‚-¯é!Éq´!VNïWöö¼6ÑklúÄú@ߐºŸR²ºCy¡®3²¶Á3Ô?Ÿü…Ãeý`µÖ²Út¹µ–‘à_ôßNý®kìúÅWªïÚüËH,±³P÷Vï¦æÞC¾‡õ?âÿ=Gî ]—Qîõ9YèØoeB¦cXH´Ñ”çö÷n{Úíû¾Ÿú9s=s+ª5¿©cӗ¨YUÓ·Û­>…Uú/c½?ÎÙöwªW¯ËµµåÖj¬µµ[l´º©ØÏN·3{ö~r®æ✃éÈk —}ÅϊÜÖÿQ¿£CˆøÅMœšë}MõYO­Ycnskl5Æ"͸ìkl{¿?ý"7Eé´®ëYCr+®§XÊß`hÞÈúmý'Òßéû³ôŠ«îsí²Ö9ÜKšÐwnqs¿q§úÿ¸›¦æۄç‰i-––¸Á>EÍÜïí14qnJ[}Y²ÓX«)¥ô°C†æ@¿Q¿ù·ls÷,щC˜çU!Íiýƒùžßk¶¢äç¿3(å:¢Ã`ØÓ,“ÆÈÿIü•Z÷¸¼†‡p¤!ÖÕÿ¥Z颚àúo÷LñOwÑwõvÿ-DnÚðí8k§Ñå™6_!²@`­­ïmŽÜ÷{¿yêO}hkˆ$·ku‡òœ—ÿÔáE’LJ¡-˜“§rs“ímn]I~ÕUw0hÖxc‡˜*@ÎcÉ Ì»];ê=Ê>†Ãìh‚ܹÓËóS×x'C é^練±»½Í.o³.qðk¡FÆ°0:¶Øu÷4ýoÑAûLI$¸@òÙB¬¢Ã&;à¥ê9À€Æ¼G‘)W}Tɏ¨"{€Ñ'¹´¿Ôôùk›O:ý6îJ û("¶¹öWÄ6aŸ»þ­	÷9ċ.ˆƒ¡ÕF”خӐÂËwxyԂ5.oõšŠ-·Áegԩ͒>áü¿qYí"9ã·þt^LTÚÈÙ ŽH1íwù¨ÿ¼¦îSÃè7€‰‹¹híéíÛìÕW®Ë˜ö¹âd†d|êÌÙ¦âÓß@f;j™—´V摸ƒ-~p!ҔèW–úÝé›Ó ™2@ú-÷·ÜÝèßmi!¶m{]â&~—îìY÷4Aõ${£R#ÍIùš£]èñþ§ÉŒŠtœ÷aÙ¾^i´n`yƒù¿ÙQº¶Yf‡‘5¶6ï‘>ïôÈT†S¬¤1òý¤:LŸì©Wmo¤oÞµÒa¢DŽ>‹¬—ߪ›®55™78Xàh‚™®ýېݏºkmÐá ®ÆÈüß{_µ6aâZ£¼'_¥ô‘ë°5ÏcîcEn†ˆ6;]»[^íìÛùÿËbTG_$Çe/×&Ù±®,†Ìüwý7!G/ÜM»Ø4¿éÛQ·è7ùÇíPÎ˦̓cXÚÞcÕÙ-“ù®Ú~Šƒo îЁí ñü¨(p%¯’”âã[ˆ~ÞfgÀïڂq¨”»í;£RO~VþxÛà8Óó„~êžã:$ÛI$“óüœ#Jn2ͅ–TŽHÚ=ßI›š×;bî;Þp‘%¤É×óJ;1².ŸDïÐ?hĘѿø¿ð4{ú}ØøþËCë—<µ¦ï¤ßçQMÉ©ã!Ö7ÖÞãXo¦XÒîkfí»?õb`X&‰ÙOÿÕæEŽ»@O(9ÅßKgŽ»OýùÅâ	»†æ‘Oì¤ÒgC5V¼“§fÀsæ°ü@þQŠÜgÒc‰íµ¤þT2÷d¤m|Dé斪ú&ØbÌpèá¤qÿT¢q¨³Sº;ğú”?ZÎΘLèÐþ)j¯ û»†~ϳHÈÓîP5ã‘ôL=êT	'“lj%-J6{£èv>´u[¿¬GþE9§OÐ6 j4ü8gOJÏu}ŸbON¦ðÍ ùŽB‹¨Ç²7Uº	?íQ3â|ãT½þgç¢V{«è·Ø¨ÿ@Ð9gú1´Ûο¤gíd¾aâ@h¹®õgc½F¦ßÑÂ+ý/¥z›¯-}`›K½7}7Y³cÙg Öÿ„¥ïýõ¬[Uµ€CÇû]ô†ß ÿÏQʱŒfÒ+=¦©çk-h³oÑÛêlÿ·–yHpÕ_mÕlÜÜ:Ç[}ZÁ.#{ý´±ßÍúVlýõµŸŽÌÚòht6½®Þ̓e^§¿ôÛv#tüÏN×9ŽŠ¤A#výÏß,Ý·Ùô}‰¯Ç«+-¯h[x€m°¼‚'köí¯ùÆýw©ÿ˜	–ÕóÑ»7²ªk.p×z^³ØsOºðÖ¾ÏWoòý4ØGí>¦çÔëØaµ‚ÇIá¬c6mkžªT1šáhqǟeeÎÜK€ÝsœÈ·é;üôcDïÄ)ÿÖäE£>Ö´@<¸ÎÒîÿúM6Æ48lJ˜†KÚ9,Û;a°ßlÿÑSÇhfæØ÷AÞÙsïúj§«µqÈÃktÁÝ!±‡ãåʐ¢ 5sœ€ƒ·âå/N à]S:ihqq#¤Âg´IǏ˜Þ•&f¦"g‰ï·ó”¬v3}žæ“C£ä‡`QÅà‹º­°5ÎÚɇ8mÓ¶›Ë[»UEMyݧ!ÚÁŸ£íG«6‹Øæ;âÒ@è9þ÷ýº™mêÝdÈ?GùIqJϧéj³ÙkDµÂu‡;¶U}~£th'C-v›½»[ù¬ÿÌÐâ—ò*ËYøîyi}»[´pÆè8h=ȱƒþ–秊ë¡íÕHªªš¶S‘cšãéµ£ùuú›öîÜÿäÛi±/²Û­°6p·˜†T#ô[ëcÙg¦ßwø_¡ê*w2º/h©í69³{w}˜ûÏs¿IìÙ¿ÒÿF¬àŒ¼šÆHµ³EEíhXñ½ÂYgý¿ëÊB‰7¾„ÿÞÅMŒ°Zïk^Û=P_ì×vÖ×XÜýÿæV‚Æd6†¿VÀ²·wo¶~Ï©ÏÝÿÿ³bÏeµºŒMîl¹×5ãÑi¥s_;kÝ·ûŸúUM¶ß[}~5a°!º¹Çkœçn#Ýk¶%þ!M–d¹µ´°8npp÷֟ðÕþûYìc«ôíÙüê6C-ÖksšÌ†–ÝMÜÐ7mÇþowó_Ï=»C²¿ðŠ/êœWqu–¯³Õu›ýOfÆ1ûNßõ®”1mVæ¸U[ƒEFXç’En>°²·ýÞ¯±ØJ›U¶§ýÕÍbÜ£ßs}í¹Ïüôñîo¦Z&]v̀Á{ßcZÇ{=&+ubRê©{ouÑ^CÀÐw¿×/{,®¶ÿ9±¿¢z!ÁÉûcï¸WMl;w´ƒXÚ^ÊaßÎúžË-þozh¡+ÔÕ¨W—QAkwÚÐlÀ{öï²ÖOmû7nöVª›Ô@qô‰.í[¤]-o¤ÿÏ{Öî..3Þû^˜òÇ5ÍÔ}…»ª­þ³^ß ÏðéPnAuaçe,xº¦°’v²æÙc_exn{¿Co£ú_ÒUwæ&Œµ¤hyþIèÐÇH:Ú«a²Ú›»´èZÖ:­ßMÛ¿Ñ©eúøøÍ«%¯kà8¹ð% n²·nŸ[ùíßOÙþ‰Zä°ÔðÚéµÀU¼Y¥-¯Ö.uu¹þÏíÿ6³z†^E/÷æ9¤²ZkšbCšÑ{¿ÌB¶7kYÿ·þÜO•V>UÖ8ßiÚ杢¹Ýý Uú{œûÖoÙÿ¨W‘ÓËw´[UÍi۴Ϻ?œõ»fÿæý/Ò+XõcWS]m‚-.hk€ÍÚ]»üWæ&J5R7cM¿½ýu?ÿ×åh €Ë¤™Ðí©î-/ö4û}¿Í¢½õºé€àq©â6€#]6¡Ùi¶·=òZDÃí‡èÙþj1ßm’Á˜ÕÒæ‚Nêöˆ{½@ÏGÔk=ۛú4D7uÏ2ãüÓ:n'ó½îüÅEö²Ù`õ(a՛Áa,uµW°—Ùgþ”ôÿFÅv«†=®¥áÖm-i"CK·ŸKþ—þ¤tĪ÷=¼AN×XYYc˜çƒ¥íâÖîÛþ·ŸoçÿÂ'°Qd2ªv]².©£a}Uîðú,Iù55–2À4ƒî>立ÿ=ÿÅ&Í¿ôn¨ÎÝUL-sø;]_£úW9þÏý¡¹Òºl‹SêeU3í8Œs„{l3,"}GnwÑnÏnßÑ)bæTÛÜû«sÁkk€Ö6Ïm¶=Ûw}=õÕZ¬¶»Ì­ÕÄÚÆZ6²G²}F3s¬Úݟ¢ýÿ={Zâصi-t’×ãkïõÿ‰µ×ëùq)Húæ™Û[H/’€µ­þo{·7g¨£k‹[!°Ká¦Ãþ”5Ïö·ù.ÿÁ-}XwŠßH«PãpüÏ£þó¿œýý¶ªäÙî€+eM%î²4Ù#m{9Ē/堔®êL¥Žõ×ZçÑ°‚kv3ù¿ÍÛ¿èÿբʯ¤Zû6¾MvVÐZãé¶,¶Í§oÓÙZ¨-¨±Ææz¶!ÌnÐ	ak›§Óú_AßAS7ØÆÖЉ,ú-îÂÉÜíۙüçæƒRQ;#ª¨/ԎFÒò©³w§24ö5®­Žs¾Ñüÿí©Su8îkñ®²ÆZ֋Š¶vÀþßm[}›Ä7Üà.7än˜Öû½@Óµ¬­ä¿é?I±W}¡÷1²&Kd¾t÷5ö¾Ûü•4bh·‚[½O%—åzùu×UÏ%ïG¥`qúU¶·9Œ÷Ðej¸œ·z{ž÷€%ÅßP~{^ÍÿŸìÿƒUœûZÇÒZÖV÷́£‡ïužßßPcÅv!ñ-ïÇùˆˆéâ§B¸¾¥vósC×4îkƒ¥Ži÷zÛ65ÞÇ¥•ev=ۃ­Ü/‡Kli›äÿWô~¢—OÌc™f;q­¼:Ö±­oҬﱾÏNݶYø´ùxTØüoIʹҐ]$iîÛ¦ï¦ÌüÿM6¬ž!Wö)¼×ِËòë.t8‡0:°Ðaž£««~Ë}ߤö?Ùü„*ú‹¨È®¦äÙ}$V[aÑÕØ[¯§ë¬wø+w³e´ÕùÿM)ø3[G‘Žàö—Øs†Ëo¿w±­©õìèžÏå¢å×Vuÿj©Õ7è³"°âÚˀö½®u? õ_»ôvoõ?Ò&pq#Ó·ýêk²Zïu Yu/eÏ,ÖÀZÛlq¬¯vϤ͟Øþo0§gœšÞÚÅÄïÍa¤,Ù_·Ú×~Ú£Šëšàã[õk›·`c™ûÛYÿ¢Õ³k˜×6Êö¸‚`‘»ó~‘vç;k¾ƒUÁ`kÅÝ«]”ú¶æ´íf„4~ŒX}_ôŸõk+'Ô6ÃäÁäÈúEÍ÷?óÿôšÖ9®Ç·›×¶,s+‘;™[¬nÍßIKÕõ«6–íq÷Zçz­ ۟ôû¿Î'B'å¿ë.]}¥˜8§!ÍÊnSæ–Xàïg£ŒÐâ]íÜßÒzuý5Ž+9UŽÇ88µ›¿Kµús­ôês;œbIwÞ´kZÈhÜîÐsOøOëû”¶">N+÷1¬}Ž%ÏǶÑíØÍÎþ[6{?á¶4Ўâ4çwý%ã›)´°XòàM0¸;_lú÷ýÝúhË®¥Ìk,³|7ÚZOn?œú^ÖûÔð-Æv6Êl;‹ ¹°íÎƱ¯o­_Ðþwùu×ú4éb‰>Š¦y¹4†’ßY¶ê6¾cþ@lgÒý¯vÖVëšÊž×;g-ö*­¬Ú÷ú̯þ[eô7å¬ÝÜ{›^ðÏfç»óœŠ°ªÇeoÇÈƼ³x{õm®Ä9Ž-ýØÿÐÝS½Ÿð©ÕÀ¿n%*«…v°ƒíÚÖ#t5»C¾ŸÓC&ÒêÛ[ŒhlnÚX?DÔÝþÏê„ý"ÚÝ®,xÒ,q 48lc÷°þl+y㾬Œwþi®Ã°—׸oŠëôÿuíg®‰ {“ûäÛëU¸àŸw†‡é=ÌýÝ^Ùy.'Ó'R~õs.Çݔý¥­‚çO´úO{ˆoùŠ©vëe®.{¥ÁÝˏÑs¤…(ÛP¹œÒd¿üÅ6±Æž)£T‰žy	ÊMH2Çá;„¡ö»é%MöädT}[Íõc†U[^ñ»`Ý趚Þ}OMžÿk?šC †Ï¿c]¥€jKtw·B®:ŠŸMN®Ád·i¡ÛCà{ƒÛôvûœôíÿ­¦’è[6ÀöÂêíÇh¹…£W1ßKÓÛüêЧ†¢Ö¾›c7ƒ^?¤‹Zݾ•{͊®Ï²±M‹ªÎq°ðe®Ûk·nc›ïØÿüjâÒ/kŒ¦»@%­þKC·mþª¹Œs+´Kq.$Ï»ÚÏ£±I¡º˜;]®Ñ #Í¿›ùèg?Ô®KC¡ÇI3;”c[µ ÎüaXv’4.$oüïz%ØàÖmiO	ý•ÚHö8E›ÆÐÑô!@dšÜæn€ ;Z;Û	:v_°Ük¬çvã ûeĂ4qãÞ¦Y!ÅÎ ÄIíçýOj¯^UV–±ïqÐÒÝô^Ùüú÷{ýˆÖ±Ž«P竄Àó]ÿOß·þÛG‡»0Õ	m“g¢ç“d;ԐæO§æûk¿°‰C%ž«ƒkwçdI;’ç(Ða¯1¬$i>;Q˜=A;}#åý—'։ӣÿÑó›_ŒàýÖos¹¤7iüíÛÞâïäýQUqZ ÍñÚW›]ÙWTÒ=–ý¶†û·÷~ßs_ôÿóÒÖ7u.f¶i[âî¹°SAè€Öøù+x÷‘PöìŸÎìgÔöˆsXïÏ÷*À—CKt#»s•¼kNç[SÞX®¹¡Ãg©ü¦~eÕÿÂ#-“L챛kƒíeÅâæcKæk{[V͛«ý'øoúâ´ÒÆú¸’ᣘ¯OeŽŒßù¿Èýõ<lZ¯}Õ^狈k«&Cd¸Ú!®øüǾ®ßÑV«f=U·Ó!¯²­þÀ×·{K™ÏnÿÒ{ÿ9¶U[¢Íw7l>ÿoîµZVÀçXѹ£w¶ÐÙÜ݆¿U¾ýîöþ‘):SOü¶²ànº·¦æ{}:ëúþ§è•{î†ípŠÁ—íïuÞíÉÑ©z·¯¢ZÍkì.mmÞã'@èÿȨšì‡84‡ÜOŠÑ%ØՂá7·s ,{7½›IüµUÖc6½Ža{¶‘!æˏ¿gîìú*A"z%­lç…<ŠYKšö¿sã$K™í.údöüS”™—Ã[˜ÒIÜ%®ƒÍÃÛ·û*ÖVö:§ÙUtËFÑ~k‹M±Îý'ïý	­Ý„“¨k~”;¡í»2úC2l«.‡4µ›ûC½'²ÖÿHÆsßúOÓú~§ø5 â.²l´º_³Ô{“ís6¿mVÿ„ÿ¯.]×Xj`’ ’;LÃwOÒüŵÓ2±ÈͱÙ/#Õk·¾D{]fæÖßÝQOÀï²üutÚ/¨5Æ换›§BϦû¿ž‡~úXàb­õH—AÜ֘ú?EYý#À{[:‘ǝÞ푿èþîÅNê26¼ýF9†$í-<µÌk}¿ž˜îºQG5¶»sm$à@ï¢íîý=ßé|© image008 image009 image010 image011 image012Een deel gaat over vlonders zo drassig is dit deel van de route.

image013 image014 image015 image016 image017 image018Ook kabouters wijzen de weg.

image019 image020 Geen toegang voor onbevoegde.

image021 image022De natuur laat zich in Mei op zijn mooist zien.

image023Altijd welkom in deze schitterende omgeving.

image001Binnen heel leerzaam.

image024Ook de wandeling begint met één eerste stap, niet twijfelen gewoon doen.

Ik heb genoten en wens u alvast een hele mooie gezonde wandeling in deze prachtige omgeving.

Vergeet niet uw ervaring in het gastenboek van Klompenpad.nl andere wandelaars kunt u hiermee inspireren.

Dit bericht is geplaatst in 02_Openingen klompenpaden. Bookmark de permalink.

Plaats een reactie in het gastenboek